Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanfolyamok, előadások képes leírás - IPv6.tlap.hu
részletek »

Tanfolyamok, előadások - IPv6.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ipv6.tlap.hu » Tanfolyamok, előadások
Keresés
Találatok száma - 6 db
Cisco IP routing, haladó router konfigurálási ismeretek (Számalk)

Cisco IP routing, haladó router konfigurálási ismeretek (Számalk)

A tanfolyam a korábbi BSCI kódú tanfolyam új, átdolgozott verziója. A tanfolyamon a résztvevők megismerik a helyi- és nagyvállalat hálózati környezetben alkalmazott Cisco router termékek és ezen alapuló összetett hálózatok tervezéséhez, implementálásához, menedzseléséhez szükséges haladó szintű, technológiai és gyakorlati ismereteket. A tanfolyam oktató által vezetett képzésre és egyes témákban önálló feldolgozású e-learning tananyagokra épül. A képzést mindenkinek ajánljuk, aki rendelkezik alapvető router konfigurálási ismerettel és gyakorlattal, és bővíteni szeretné ismereteit ezen a területen. A ROUTE és SWITCH tanfolyam anyaga biztosítja a szükséges előképzettséget a TSHOOT tanfolyamhoz. A tanfolyam egyben segítséget nyújt az új Cisco Certified Network Professional (CCNP), Cisco Certified Internetwork Professional (CCIP) és Design Professional (CCDP) minősítés megszerzéséhez szükséges ROUTE kódú vizsgához is.

Gunter Van de Velde (Cisco Systems): 6NET IPv6 tanfolyam - Video

Gunter Van de Velde (Cisco Systems): 6NET IPv6 tanfolyam - Video

IPv6 Network Management Tutorial #2 Date: 24-26 November 2004 Location: BUTE, Budapest, Hungary This tutorial is aimed at network administrators, particularly those working in NOCs, and will provide practical training on all aspects of IPv6 deployment and management. Much of the programme will be hands-on, working through configuration examples for the most commonly-used network equipment. Those wishing to attend should be already involved with network management and have a basic knowledge of IPv6. All sessions will be in English.

Identity és Account Manager képzés (IT képzés)

Identity és Account Manager képzés (IT képzés)

A képzés célja A hallgatók megismerik a digitális adatvagyon hozzáférésének menedzselését, megtanulják az ide kapcsolódó folyamatszabályozásokat. Minimalizálj ák az illetéktelen hozzáférés lehetőségét, megismerik az adatkezelésre vonatkozó törvényi előírásokat.

IPv6 hálózati ismeretek, tervezés és bevezetés (Számalk, Cisco)

IPv6 hálózati ismeretek, tervezés és bevezetés (Számalk, Cisco)

A tanfolyam során a résztvevők részletesen megismerik az IPv6 szabvány jellemzőit, IPv6 alapú hálózatok és szolgáltatások tervezését, implementálását, IPv4 és IPv6 közötti átjárhatóság kialakítását és bevezetési statégiákat Cisco alapú környezetben. A tanfolyamot korábbi router konfigurálási ismerettel és gyakorlattal rendelkező, elsősorban internetes szolgáltató területen dolgozó hálózatüzemeltetők, rendszermérnökök, konzulensek, integrátorok számára ajánljuk, akiknek feladatuk lesz IPv6 alapú hálózatok kialakítása, bevezetése, infrastruktúrák konfigurálása, üzemeltetése, támogatása. A tanfolyam azok részére is hasznos, akik nem Cisco alapú környezetben dolgoznak, de szeretnék alaposan megismerni az IPv6 rendszerek lelkivilágát.

IPV6 technológiák (IQJB)

IPV6 technológiák (IQJB)

Készüljön fel időben az új IP technológia, az IPv6 fogadására! Az IP címek fogytán hamarosan elengedetlenné válik az új IP szabvány, az IPv6 térnyerése. Az új szabvány azomban nem csak a címzést reformálja meg, hanem számtalan új szolgáltatást is tartalmaz. Készüljön fel az átállásra már most! A tanfolyam célja, hogy komoly elméleti ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat adjon a résztvevőknek az IP hálózati világ következő generációját képviselő IPV6 működéséről, megoldásairól. A gyakorlatokhoz - melyek a teljes időtartam mintegy 35-40 százalékát jelentik - a legismertebb eszközökből felépített teszthálózat áll rendelkezésre.

Video: IPv6 hálózatmenedzsment tanfolyam

Video: IPv6 hálózatmenedzsment tanfolyam

A Videotorium a felsőoktatás és kutatás szereplői számára létrehozott speciális videó/audió megosztó portál, amely optimális helyet és megjelenési formát biztosít a felsőoktatási intézményekben, kutatóintézetekben és közgyűjteményekben keletkező videó-tartalom számára. A szolgáltatás ingyenesen hozzáférhető a NIIF tagintézmények felhasználói számára, de bármely non-profit, ismeretterjesztéssel foglalkozó alkalmazást támogatunk. IPv6 hálózatmenedzsment tanfolyam (17 felvétel) A hálózatmenedzsment tanfolyam csatornához tartozó felvételek tanfolyam, 2004. november 24 - 26.

Tuti menü