Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakkönyvek, publikációk képes leírás - IPv6.tlap.hu
részletek »

Szakkönyvek, publikációk - IPv6.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ipv6.tlap.hu » Szakkönyvek, publikációk
Keresés
Találatok száma - 7 db
 IPv6 Network Administration (Angol)

IPv6 Network Administration (Angol)

This essential guide explains what works, what doesn't, and most of all, what's practical about IPv6--the next-generation Internet standard. A must-have for network administrators everywhere looking to fix their network's scalability and management ...

Christian Huitema: Ipv6: The New Internet Protocol (Angol)

Christian Huitema: Ipv6: The New Internet Protocol (Angol)

The fast-selling first edition was based on the draft IPv6 standard and now the standard has been finalized. The protocol addresses a major problem that is facing the Internet--shrinking bandwidth. The Ipv6 standard provides for additional bandwidth by incorporating changes in the addressing structure (the Internet was running out of address space/domains) and allocating resources differently (to prevent disasters like exploding routing tables).

IPv6 Essentials (Angol)

IPv6 Essentials (Angol)

IPv6 Essentials provides a succinct, in-depth tour of all the new features and functions in IPv6, guiding you through everything you'll need to know to get started, including how to configure IPv6 on hosts and routers, and which applications currently support IPv6. This book will help you plan for, design, and integrate IPv6 into your current IPv4 infrastructure.

LINUX hálózati adminisztrátorok kézikönyve (Magyar)

LINUX hálózati adminisztrátorok kézikönyve (Magyar)

z O'Reilly kiadó nagysikerű könyvének régóta várt új kiadása nélkülözhetetlen alapmű a linuxos területeken dolgozó szakemberek számára. A kötet 'mélységi metszetben' mutatja be az operációs rendszerhez kapcsolódó lényeges hálózati szoftvereket és segédprogramokat, többek között az alapvető infrastruktúrát (TCP/IP, vezeték nélküli hálózatok, tűzfalak), valamint a Linux rendszer más fontos építőelemeit. Az új kiadás olyan témakörökkel bővült, mint például az Apache, a Samba és az OpenLDAP, de foglalkozik a legkorszerűbb szolgáltatásokkal is, például a vezeték nélküli eljárásokkal, illetve az IMAP és az IPv6 protokollokkal. Szakkönyvünket lapozva a Linux alapjait ismerő bármely felhasználóból hozzáértő hálózati adminisztrátor válhat, aki képes kiszolgálók futtatására és tűzfalak építésére.

Petrényi József: TCP/IP alapok (Magyar, Ingyen letölthető)

Petrényi József: TCP/IP alapok (Magyar, Ingyen letölthető)

Örömmel közölhetem minden kedves érdeklődővel, hogy a Microsoft hathatós támogatásával elkészült egy újabb szakkönyv. Alapvetően a TCP/IP hálózatokról szól, de olyan mélységekig ás le, mint amilyen mélységekbe tudomásom szerint egyetlen más magyar nyelvű, Microsoft-közeli könyv sem ereszkedett még le. Fiam kérdezte meg egyszer, mennyire is lesz kocka ez a könyv. Szó nélkül mutattam meg neki azt a két oldalt, ahol gyakorlatilag csak egyesek és nullák vannak. És amikor bezsebeltem az elismerő pillantásokat, csak azután jegyeztem meg, hogy ez már fejlődés, mert a szabad elektronoktól indultam el. A könyvet innen lehet letölteni.

Tanuljuk meg a TCP/IP használatát 24 óra alatt (Magyar)

Tanuljuk meg a TCP/IP használatát 24 óra alatt (Magyar)

Csupán 24, egy óra vagy még rövidebb idő alatt elvégezhető lecke után megérthetjük a TCP/IP belső működését. A leckék egymásra épülnek, közérthetőek, és lépésről lépésre vezetnek, hogy az alapoktól kezdve sajátíthassuk el a TCP/IP-vel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A lépésről lépésre haladó gyakorlatok gondosan végigvezetnek bennünket a leggyakoribb feladatokon. A kérdések és válaszok minden fejezet végén segítenek ellenőrizni a tudásunkat. A megjegyzések és tippek érdekes kiegészítő tudnivalókat közölnek, rövidebb módszerekre és megoldásokra világítanak rá, és segítenek kikerülni a lehetséges nehézségeket. Ha világos és tömör bevezetést szeretnénk az Internetet működtető protokollok világába, indítsuk el az órát, és üssük fel ezt a kötetet. Legyen a Tanuljuk meg a TCP/IP használatát 24 óra alatt! a kalauzunk a TCP/IP titkaihoz!

TCP/IP és Ethernet hálózatok a gyakorlatban

TCP/IP és Ethernet hálózatok a gyakorlatban

Viszonylag ritka az olyan könyv, amit gyakorló szakember írt gyakorló szakembernek. Egy ilyen könyv legnagyobb erénye - kissé paradox módon - az, hogy nem törekszik minden áron a teljességre. Deon Reynders és Edwin Wright műve az elméletből csak a gyakorlatban is lényeges aspektusokat tárgyalja, ugyanakkor részletesen ismertet mindent, ami egy hálózatokat építő és üzemeltető gyakorló szakember számára fontos lehet.

Tuti menü