Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Operációs rendszerek IP Version 6 támogatása képes leírás - IPv6.tlap.hu
részletek »

Operációs rendszerek IP Version 6 támogatása - IPv6.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ipv6.tlap.hu » Operációs rendszerek IP Version 6 támogatása
Keresés
Találatok száma - 13 db
 IP v6 szolgáltatás aktiválása Windows 2003 szerveren

IP v6 szolgáltatás aktiválása Windows 2003 szerveren

A Windows 2003 szerverben nincs IPv6 parancs, mint a Windows XP-ben a 6-os IP protokoll beállítására, hanem más módszer szerint, az operációs rendszer komponensei közé jobban illeszkedve történik az aktiválás. Bemutatjuk ezen kívül a netsh parancs segítségével elérhető konfigurációs lehetőségeket is.

 IPv6 NAT

IPv6 NAT

A kérdés nagyon egyszerű: lehet e NAT-olni az IP v6-ot? Nem IP v4 NAT mögül IP v6-ozni hanem magát az IP v6ot NATolni! És itt nem arra vagyok kíváncsi, hogy nincs értelme, satöbbi, ezt tudom...hanem arra, hogy elviekben lehetséges e, van-e valami elvi akadálya és ha lehetséges akkor milyen módon?

A Windows XP továbbfejlesztett hálózati csomagjának áttekintése

A Windows XP továbbfejlesztett hálózati csomagjának áttekintése

Ez a cikk a Windows XP Service Pack 1 (SP1) rendszerhez készült továbbfejlesztett hálózati csomagot mutatja be. A továbbfejlesztett hálózati csomag a Windows XP SP1 rendszer egy bővítménye, amely frissített IPv6 alapú hálózati vermet, az IPv6-internetkapcsolat tűzfala szolgáltatást és a Microsoft egyenrangú (Peer-to-Peer) hálózati platformját tartalmazza. A választható Windows egyenrangú hálózati összetevő egy olyan keretrendszert biztosít az egyenrangú hálózati programok számára, amely lehetővé teszi a számítógépek közötti közvetlen kommunikációt NAT-eszközökön vagy az interneten keresztül.

Az MS Windows Server 2003 IP v6 protokoll szolgáltatásai

Az MS Windows Server 2003 IP v6 protokoll szolgáltatásai

A Microsoft® Windows Server 2003 termékcsaládban alkalmazott IPv6 protokoll a következő szolgáltatásokat foglalja magában: - IP6-4 bújtatás - Az ISATAP (Intrasite Automatic Tunnel Addressing Protocol) protokoll - Ideiglenes címek - Helyek előtagjai az útválasztó-hirdetményekben - DNS-támogatás - IPSec-támogatás - Alkalmazások támogatása - A távoli eljáráshívás támogatása - Statikus útválasztó támogatása - Parancssori eszközök támogatása - IP6/4 bújtatás

cFos IPv6 Link

cFos IPv6 Link

Összekapcsolhatóság az IPv6 hálózattal A cFos IPv6 Linkkel lehetséges a dial-up IPv6-tal Windows XP-n és Vistán. Telepítse a cFos IPv6 Linket, konfigurálja a dial-up csatlakozást az ISP-jéhez és már kész is! A cFos IPv6 Link nem csak az új IPv6-hoz csatlakozik, de beállítja routolást, az IP és DNS címeket automatikusan. XP alatt a cFos IPv6 Link leképezi az IPv6 címek IPv4-alapú DNS lekérdezését. A cFos IPv6 Link gyors. A cFos Broadband Connect-hez hasonlóan sokkal magasabb átviteli sebességet ér el, mint az XP-be/Vistába beépített PPPoE meghajtó (egy megfelelő gyorsaságú Internet kapcsolattal).

IP v6 Windows Server 2003 alatt

IP v6 Windows Server 2003 alatt

A Windows Server 2003 család összes tagja támogatja az IP v6-ot, amely a hálózati rétegen alkalmazott internetprotokollok következő generációs szabványa. Az új protokoll egyszerűen feltelepíthető a hálózati kapcsolatunk tulajdonságai panel Install gombjára kattintva és a Microsoft Internet Protocol 6-os elemet kiválasztva.

IPv6 beállítása Linux-on

IPv6 beállítása Linux-on

IPv6 configuration on Linux operating systems Tartalom: - How can I add IPv6 address to a specific interface - How can I remove IPv6 address from a specific interface - How can look at IPv6 routing table - How can I disable IPv6 on the Linux system

IPv6 beállítása Solaris alatt

IPv6 beállítása Solaris alatt

IPv6 support of Solaris Tartalom: - Which version of Solaris support IPv6? - What features are supported in Solaris 8? - What new IPv6 features are available in Solaris 10? - How can enable IPv6 autoconfiguration on particular interface? - How can configure static IPv6 address to a particular interface? - How can I configure static and autoconfigure IPv6 addresses to the same interface? - How can I enforce an Interface ID token for autoconfiguration? - How can I enable Privacy Enhanced Address on Solaris? - How can modify IPv6 default address selection rules? - How can I review the current IPv6 default address selection table? - How can I add new IPv6 default address selection rules? - How can I reload the factory default IPv6 default address slection rules? - How can prefer IPv4 addresses over IPv6 addresses?

IPv6 beállítása Windows-on

IPv6 beállítása Windows-on

Érvényes: Windows 7, Windows Server 2008 R2 Az ezen a lapon található hálózati kapcsolati beállításokat csak akkor lehet használni, ha nem használja az IP v6-cím automatikus kérése beállítást az Általános lapon. Az IP-címek listában az adott kapcsolathoz rendelhető további IP v6-címek találhatók. A beállítható IP-címek száma nincs korlátozva. Ez a beállítás akkor hasznos, ha a számítógép egyetlen fizikai hálózathoz csatlakozik, de valamely alábbi okból speciális IP-címzést igényel.

Hirdetés
IPv6 konfigurálás linuxon tunnel broker szolgáltatás segítségével

IPv6 konfigurálás linuxon tunnel broker szolgáltatás segítségével

Esettanulmány: IP v6 konfigurálás avagy a linuxbox.hu I Pv6 'Ready', avagy egy IPv4 címmel rendelkező linux-os gépen keresztül tunnel broker szolgáltatás segítségével hogyan lehet IP v6 címekkel rendelkező gépekkel kommunikálni.

IPv6 konfigurálása Cisco IOS-ben

IPv6 konfigurálása Cisco IOS-ben

Is It Time for IPv6? 'In terms of what's happening right now, I think the biggest market transition is the shift to a more collaborative world, which is only made possible by what we call an 'intelligent, network-centric' world. This network-centric world encompasses the whole range of communication experiences and seamlessly delivers information. Consumers will access voice, the web, e-mail, and video by any of the 14 billion devices that we think will be connected to the internet by 2010, all loaded onto the network. In the very near future, for example, you won't need to hang up your cell phone if you want to switch to a landline; you'll stay connected as you change devices, as long as they're all connected to a network.' (In a recent video interview, Cisco CEO John Chambers talks about his collaborative management model.)

Microsoft TCP/IP 6 telepítése

Microsoft TCP/IP 6 telepítése

Microsoft TCP/IP 6 telepítése: Az IP v6 számos előnnyel rendelkezik az IP v4-hez képest azon felül is, hogy jóval nagyobb címtartománnyal rendelkezik. Az IP v6 a protokollba beépítetten támogatja a többesküldést (multicast). Biztonsági megoldásokkal is rendelkezik, az IP v6 protokollnak része az IPsec.

Vindows Vista: Gyakori kérdések az IPv6 protokollról

Vindows Vista: Gyakori kérdések az IPv6 protokollról

Válaszok az IPv6 protokollal kapcsolatban feltett gyakori kérdésekre, a Windows Vista minden kiadására érvényes. Néhány szó az IP v6-ról: Az Internet Protokoll 6 (IP v6) protokollok halmaza, amelyeket a számítógépek az interneten, valamint az otthoni és a munkahelyi hálózatokon történő információcserére használnak. Az IP v6 több IP-cím kiosztását engedélyezi, mint amennyit az IPv4 engedélyezett. Az IP v6 támogatott a Windows ezen verziójában.

Tuti menü