Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
IPv6-on működő alkalmazások, szolgáltatások képes leírás - IPv6.tlap.hu
részletek »

IPv6-on működő alkalmazások, szolgáltatások - IPv6.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ipv6.tlap.hu » IPv6-on működő alkalmazások, szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 12 db
A Facebook is bevezette az IPv6 támogatását

A Facebook is bevezette az IPv6 támogatását

A Facebook is bevezette az IPv6 támogatását, egyelőre csak technikai kísérletként közölte a cég a Google IPv6 konferenciáján . A világ legnagyobb közösségi oldala igyekezett olyan megoldást választani, ami minimalizálja a szükséges változtatásokat. A Yahoo! még legalább egy évet dolgozik rajta.

Az IP v6 és az Exchange 2010 románca

Az IP v6 és az Exchange 2010 románca

Egy újabb bájos jelenség. Dave Goldmann címlistamágus blogjában olvastam egy aranyos sztorit. Az Exchange 2010 ugye már csak Windows Server 2008 oprendszerre megy fel. Ez a windows viszont már helyből beépített IP v6 tudással települ fel. Ez az emberek egy részét nem szokta zavarni - de a szerverüzemeltetők között akad rendesen paranoiás alak is, akik úgy vélik, hogy amire nincs szükség, az ne is legyen fent. És kiveszik a pipát az IP v6 checkbox elől. Nos, ők járnak úgy, mint David. Az Exchange 2010 szerverük harakirit követ el.

BIX Looking Glass

BIX Looking Glass

A 'BIX Looking Glass' egy lekérdezési felület, melyen keresztür a route szerverek különféle adatait, táblázatait, statisztikáit kérdezhetjük le az IPv4 ill. külön az IPv6 protokoll vonatkozásában is.

Google over IPv6

Google over IPv6

At Google, we believe that IPv6 is essential to the continued health and openness of the Internet - and that by allowing all devices on a network to talk to each other directly, IPv6 will enable innovation and allow the Internet's continued growth. Typical Google users do not need to do anything to prepare for IPv6, but we are working with network operators to support the transition.

IPv6 FreeBSD alatt

IPv6 FreeBSD alatt

Az IPv6 (másik néven az IPng, vagy a az internet következő generációs protokollja, IP next generation) a jól ismert IP protokoll (avagy az IPv4) új változata. Hasonlóan a jelenleg működő összes többi BSD rendszerhez, a FreeBSD is tartalmazza a KAME IPv6 referencia implementációt. Ezért ha ezzel szeretnénk kísérletezni, akkor ehhez a FreeBSD minden eszköz biztosít számunkra. Ez a szakasz az IPv6 beállítását és használatát mutatja be.

IPv6 használat Windows XP SP2,SP3 és Vista esetén

IPv6 használat Windows XP SP2,SP3 és Vista esetén

Az IPv6 a Windows XP SP2 és SP3-nál standard,lehetőség, de installálni kell. Az installáláshoz nem szükséges a Windows installáló CD használata. A Windwos Vistánál integrált IPv4 és IPv6 van, és az IPv6 nem törölhető, bár kikapcsolható. A Vista és a Windows 7 már tartalmaz DHCPv6 kliens komponenst és a DNS-t is le tudja kérdezni IPv6-on.

IPv6 Online hálózati szolgáltatások

IPv6 Online hálózati szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatások érhetőek el a honlapon keresztül: - IPv6 6to4 tunnel config generator - LG - Looking Glass - TrafficMap - converts TkInEd .tki files to .html and .gif/.png with some nice features - Patches written by me - IPv6 Patches for different programs - RPMs for SuSE - WiFi - Wireless everywhere! (WRT54GS and Wardriving) - Go - an ancient board game Go - IBM Thinkpad T42 and T60 running Linux and SuSE - MythTV related things - Nokia Communicators: 9500, E90 - LEGO (mostly RIS) related things - XML resources - Juniper and JUNOS related pages - Icecast + Cricket configuration example - Some scripts using D-Bus

IPv6 Teszt Oldal

IPv6 Teszt Oldal

Magyar fejlesztésű IPv4 / IPv6 teszt oldal, kiírja az IP cím típusát (V4 vagy V6), az Internet szolgáltató nevét valamint a számítógép IP címét. Egyszerű, átlátható, jól használható funkcionális weboldal.

IPv6 Teszter

IPv6 Teszter

Ezzel a webes szolgáltatással gyorsan és egyszerűen letesztelhetjük, hogy az elavult IPv4 vagy a korszerűbb IPv6 protokollal kapcsolódunk-e az internetre. Az alkalmazás azonnal kiírja a kapcsolatunk típusát és az IP címünket.

Hirdetés
IPv6-ra vált a Facebook is

IPv6-ra vált a Facebook is

A Facebook bejelentette, hogy - követve a Google-t és több más nagy portálüzemeltetőt - kísérleti jelleggel elérhetővé tette oldalait a internet-protokoll következő, 6-os változatán keresztül is. A jelenleg így IPv4-en és IPv6-on egyaránt elérhető Facebook szerint ehhez csak routereit kellett a két protokoll párhuzamos működtetéséhez átkonfigurálnia, de kiszolgálói semmilyen változtatást sem igényeltek.

Készen állsz az IPv6 átállásra?

Készen állsz az IPv6 átállásra?

Aki kíváncsi rá, hogy felkészült-e az internet most következő korszakára, az a Google tesztoldalán kaphat választ kérdésére. Letesztelheted, hogy az általad használt operációs rendszer ill. böngésző alkalmas-e az IPv6 protokollal való együttműködésre.

Online eszközök: Ping, Traceroute

Online eszközök: Ping, Traceroute

Online elérhető IPv6 képes hálózati szolgáltatások, az Ipv6 hálózatok teszteléséhez és hibakereséshez: Ping, Ping6, Traceroute, Traceroute Mesh (Graphical Traceroute). Traceroute6, Dig, Mtr, Mtr6, Netest6, ports, ports range

Tuti menü