Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - IPv6.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - IPv6.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ipv6.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
ADSL

ADSL

Az ADSL-lel kapcsolatos hírek, információk, fórumok, adsl szolgáltatók, adsl akciók, adsl-lel kapcsolatos tudnivalók, az adsl kapcsolat beállítását segítő leírások, és szoftverek linkjei találhatók az oldalon.

Domain

Domain

Domain regisztrációval, adás-vétellel kapcsolatos oldalak. A katalógus célja bemutatni a regisztrációs, vásárlási és értékesítési lehetőségeket. kiemelt témái: Domain, , Domain regisztráció, .hu és nemzetközi domain regisztrátorok. Domain adás-vétel, domain ellenőrzés.

Internet

Internet

Az internet egy nemzetközileg elterjedt, angol eredetű szóból ered (internetwork), magyarul: 'hálózatok hálózata'. Az internet a számítógépek összekötéséből jött létre, hogy az egymástól teljesen különböző hálózatok egymással átlátszó módon tudjanak elektronikus leveleket cserélni, állományokat továbbítani. Az oldal az internet történetét, a fogalmait, a technológiáit, a böngészőket, a honlapszerkesztés alapjait, a keresőket, az üzenetküldő és az E-mail rendszereket mutatja be. Ezenfelül híreket és cikkeket is olvashatunk rajta a témáról.

Mobil-internet

Mobil-internet

Mobilinternetet a mobil szolgáltatók 3G/HSDPA hálózatokon keresztül biztosítanak. A mobilinternet adatátviteli sebessége akár a 14,4 Mbit/s-ot is elérheti a lefedettségtől és a modem típusától függően. Használhatjuk laptopokon és mobil telefonokon egyaránt. A lingyűjtemény a Mobilinternet fogalmit és adatátviteli technológiáit, a mobilinternet szolgáltatókat, modemeket és a mobilinternet díjcsomagokat mutatja be. Ezenfellül hírek és cikkek is olvashatóak a témával kapcsolatban.

SEO

SEO

SEO, SEM honlapok, cikkek, SEO tools, SEO, SEM blogok, fórumok. A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO), illetve keresőmarketing az a tevékenység, melynek célja, hogy egy weboldalt a webes keresők megtaláljanak, és a találati listában minél előrébb mutassanak. Azokat a módszereket, technikákat, melyek révén növelhető a keresőoldalak felől bejövő forgalom, összefoglalva keresőmarketing (search engine marketing, SEM) néven emlegetik: ennek egyik leghatékonyabb fajtája a kereső optimalizálás (search engine optimization, SEO).

Tuti menü